EL TEU TALLER DE XAPA I PINTURA A LLEIDA

  • Reparem la carrosseria del teu cotxe amb totes les garanties i amb la millor mà d’obra a través d’un equip altament qualificat en treballs de xapa i pintura.

  • A Motorextrem disposem dels millors materials i eines per a realitzar el millor treball de pintura per al teu cotxe i amb el menor temps possible.

  • Oferim una colorimetria exacta, per això fem servir una eina digital d’alta precisió que ens permet mesurar el color per garantir sempre el color correcte.

  • Comptem amb professionals altament qualificats per valorar els danys dels vehicles i oferir el millor tractament segons les necessitats.

  • Disposem dels recursos més avançats en tecnologia de gestió per a la major eficiència en la reparació de xapa i pintura.

  • Treballem amb totes les marques i models de cotxes i vehicles, tant de gasolina com de gasoil, i fem servir els recanvis oficials i accessoris originals de la marca, seguint els procediments marcats pel fabricant. T’oferim un servei integral perquè puguis despreocupar-te de les reparacions i manteniment del teu vehicle.

     

Perquè nosaltres?

Servei de reparació

Reparació completa de tota mena de cops i arraps amb diferents materials (acer, alumini, plàstics, etc). Som un taller multimarca i reparem des de carrosseria fins a pintura i tapisseria.

La millor mà d’obra

El nostre equip de persones està format per un grup de professionals amb gran experiència en el sector de l’automòbil i altament qualificats en treballs de pintura de cotxes.

Els millors materials

Disposem de les últimes tecnologies, per garantir la màxima precisió en totes les fases del procés de pintat del vehicle, oferint als nostres clients un treball de pintura impecable per al seu cotxe.

TOTS ELS NOSTRES SERVEIS

ELECTRICITAT

Disposem del millor equipament i eines, realitzem la reparació, manteniment i instal·lació dels components elèctrics, aconseguint uns excel·lents resultats. Una completa diagnosi al millor preu i a càrrec dels millors professionals.

MECÀNICA

Si necessites realitzar el manteniment integral del teu cotxe o has tingut una avaria, no dubtis a venir a visitar-nos. En el nostre taller comptem amb les últimes tecnologies, per a oferir als nostres clients un servei d’alta qualitat i amb les millors garanties.

XAPA I PINTURA

Som un taller especialitzat en xapa i pintura,
oferint un servei impecable, deixant el teu cotxe com el primer dia. Disposem d’un equip preparat per a poder solucionar qualsevol situació, sigui de petita o gran envergadura.

Més informació
Més informació
Més informació

Demana el teu presupost

Si necessites un pressupost sense compromís, pots trucar-nos o bé escriure’ns la teva consulta.

CONTACTAR