EN QUÈ ET PODEM AJUDAR?

A Motor Extrem Pallars estarem encantats d’ajudar-te davant de qualsevol problema que sorgeixi amb el teu vehicle, sigui de la marca que sigui, garantint un correcte manteniment o reparació. Disposem de personal de contrastada professionalitat per dur a terme qualsevol tasca, ja sigui mecànica, de manteniment, de xapa o de pintura.

TOTS ELS NOSTRES SERVEIS

ELECTRICITAT

Disposem del millor equipament i eines, realitzem la reparació, manteniment i instal·lació dels components elèctrics, aconseguint uns excel·lents resultats. Una completa diagnosi al millor preu i a càrrec dels millors professionals.

MECÀNICA

Si necessites realitzar el manteniment integral del teu cotxe o has tingut una avaria, no dubtis a venir a visitar-nos. En el nostre taller comptem amb les últimes tecnologies, per a oferir als nostres clients un servei d’alta qualitat i amb les millors garanties.

XAPA I PINTURA

Som un taller especialitzat en xapa i pintura,
oferint un servei impecable, deixant el teu cotxe com el primer dia. Disposem d’un equip preparat per a poder solucionar qualsevol situació, sigui de petita o gran envergadura.

Més informació
Més informació
Més informació

Demana el teu presupost

Si necessites un pressupost sense compromís, pots trucar-nos o bé escriure’ns la teva consulta.

CONTACTAR